top of page

Mogelijkheden groepen

Restaurant Table

Restaurant Het Wapen biedt niet alleen een unieke ervaring voor individuele gasten, maar heeft ook mogelijkheden voor groepen vanaf 20 personen. Voor groepen kunnen wij passende ruimtes aanbieden, waar u in alle rust en gezelligheid kunt genieten van onze gastvrijheid. Daarnaast hebben wij diverse arrangementen en opties voor speciale gelegenheden, zoals brunches, High-tea, koude en warme buffetten, barbecues, vergaderingen, trouwerijen maar ook condoleances kunnen wij verzorgen. Ons ervaren team staat klaar om aan alle wensen en behoeften te voldoen en een onvergetelijke ervaring te bieden. Voor meer informatie over onze groepsmogelijkheden en arrangementen kunt u contact opnemen via info@wapenvanhaarzuylen.nl of via de contact pagina op de website.

DSC05628 Terras.JPG
7F7A9665.JPG

Feesten, partijen & recepties

(Vanaf 30 personen)

Heeft u iets te vieren? Bij ’t Wapen van Haarzuylen hebben wij naast ons à la carte restaurant ook twee sfeervolle zalen en een mooie binnentuin, die passende ruimte bieden aan ieder gezelschap. Ons enthousiaste team stelt alles in het werk om uw samen zijn een succes te maken, van bruiloft, verjaardag of jubileum tot bedrijfsfeest. Dankzij onze centrale ligging, in het pittoreske Haarzuilens op een steenworp afstand van Utrecht, is ’t Wapen van Haarzuylen bovendien de ideale locatie.

 

Dranken arrangement mogelijk of op basis van nacalculatie

buffetten, diners, hapjes arrangementen zijn bespreekbaar

Tevens beschikken wij over

  • Een ruim aangepast toilet voor rolstoel gebruikers

  • Gratis parkeren op ons eigen parkeerterrein
     

Meer weten over de mogelijkheden voor feesten, partijen & recepties?
 

kom gezellig vrijblijvend langs om de sfeer te proeven of
Stuur een email naar: info@wapenvanhaarzuylen.nl

Unieke trouwlocatie

Centraal gelegen in het midden van het land vind je in het Brinkdorp Haarzuilens het uniek gelegen restaurant ‘t Wapen van Haarzuylen. Bij aankomst in het dorp valt direct het imposante gebouw op waar zich naast diverse feestzalen ook nog een Raadzaal bevindt waar uw huwelijksplechtigheid kan worden voltrokken. De twee sfeervolle zalen zijn bijzonder geschikt  voor uw huwelijksvoltrekking, receptie, feest, high- tea, barbecue, buffet en diner.

Schermafbeelding 2023-05-11 om 14.20.29.png

Op de eerste verdieping bevindt zich onze Raadzaal welke plaats biedt aan maximaal 36 gasten. Beneden beschikken wij over onze Kasteelzaal met binnentuin die plaats biedt aan maximaal 200 personen bij een receptie of feest. Tevens kunt u 2 huifkarren huren bij onze koetsier voor een mooie tocht langs kasteel “De Haar” en omgeving. Restaurant ‘t Wapen van Haarzuylen ligt centraal in Nederland vlakbij de stad Utrecht en dicht bij de snelwegen A2 en A12.

Meer weten over de de mooiste dag van uw leven bij t Wapen van Haarzuylen?
Stuur een email naar: info@wapenvanhaarzuylen.nl

raadzaal huwelijken 2.JPG
website esmee 9.jpg
DSC06149 Raadzaal vergaderen.JPG

Samen komen of een vergadering

In ‘t Wapen van Haarzuylen kunt u ongestoord en ongedwongen uw zakelijke besprekingen voeren. Aan alles is gedacht, voor ieder doel en ieder gezelschap bieden wij de juiste ruimte en een passend arrangement. Heeft u bijzondere wensen? Dat horen we dan graag van u!

Zaalhuur Raadzaal 
per dagdeel: 150,-
hele dag: 250,-

Flip-over: 15,-
Beamer: 50,-
Projectiescherm: 7,50,-

Draadloos internet: gratis. Wij hebben ook vergader en borrel arrangementen. Voor onder andere koffie, water & thee. Maar ook met volledig verzorgde lunches.

Meer weten over onze arrangementen?
Stuur een email naar: info@wapenvanhaarzuylen.nl

Zaalhuur Kasteelzaal
per dagdeel: 195,-
hele dag: 350,-

bottom of page