Wildkaart | Voorgerechten

Hertencarpaccio  13
Truffeldressing | uitgebakken spek | pijnboompitten | gekruide paddenstoelen | rucola  
Duo van wildpaté  11,5
Fazantpaté | wildzwijnpaté | rood fruit compôte | vijgen | toast  
Wild proeverij 14
Wildzwijnpaté | bitterbal van wildragout | Magret fumé | carpaccio van hert | brood  

Wildkaart | Hoofdgerechten

Hertenbiefstuk 25
Gegrild | kastanjechampignons | rode wijnsaus | pastinaakpuree  
Goulash van haas 21,5
AStoofschotel van hazenvlees gegaard in rode wijn | paddenstoelen |spek | wortel | zilver ui  
Wildzwijn procureur 25
Slow cooked wildzwijn | knoflook | tuinkruiden | bospaddenstoelen | jus de veau  
Fazanten tournedos 24,5
Gegrild | whiskysaus met bramen | gerookte spek | champignons  

Onze hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend garnituur.

Wildkaart | Nagerechten

Apfelstrudel 8,5
Uit de oven | kaneelijs | vanillesaus | slagroom  

U bent van harte welkom in ons restaurant