Vacature Bedrijfsleider (fulltime)

In Utrecht, op 10 minuten rijden vanaf de A2 (afrit Vleuten/Maarssen), is aan de Brink van Haarzuilens Restaurant ’t Wapen van Haarzuylen gevestigd. Het voormalige gemeentehuis met 2 terrassen, gratis parkeerplekken,  à la carte restaurant en diverse zalen is een plek waar u en uw gasten aangenaam kunnen verblijven. In deze pittoreske omgeving vlakbij Kasteel de Haar, bent u zowel zakelijk als privé  bij ons aan het juiste adres voor een onbezorgd bezoek!

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een:

Bedrijfsleider (fulltime)

We zoeken een ervaren gastheer/vrouw die de dagelijkse operatie in ons bedrijf kan aansturen zodat onze bezoekers een geweldige ervaring meemaken. Gastvrijheid moet in je genen zitten en dienstverlening je eerste natuur. Je bent namelijk verantwoordelijk voor alle bezoekers die ons restaurant en zalen bezoeken, van ontvangst met koffie en gebak voor groepen, zakelijke bijeenkomsten, à la carte diners en geheel verzorgde bruiloften.

Wat ga je doen?

Ten eerste ben je het gezicht van de zaak!  Je bent veel op de vloer om onze gasten te verwelkomen en medewerkers te trainen en te enthousiasmeren. Je bent verder verantwoordelijk voor de planning en roostering van de medewerkers, maar ook voor de werving en selectie als het team moeten worden uitgebreid. Je hebt dagelijks overleg met de chef-kok en bepaalt samen de menu’s voor groepen en à la carte. Ook voor het beleid van Sales en Marketing ben je mede verantwoordelijk. Het uitbreiden van de bekendheid van ’t Wapen van Haarzuylen en het verhogen van de omzet is een belangrijk onderdeel van het werk.

Je bent:

 • Gast-en servicegericht
 • Flexibel in zowel het schakelen van beleid maken naar “op de vloer” staan
 • Je bent een prettig mens met natuurlijk overwicht
 • Je hebt ideeën over teambuilding en hoe je mensen motiveert en stimuleert
 • Goed zakelijk gevoel, je ziet de kansen en maakt ze graag concreet
 • Gevoel voor publicitaire kansen, kennis van social media
 • Je woont in de buurt van Haarzuilens ( max 40 minuten rijden)

Wat staat er op je CV?

Je hebt MBO+ werk- en denkniveau, bij voorkeur met afgeronde hotelschool. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als leidinggevende in de horeca en aantoonbare ervaring met bedenken en uitvoeren van marketingacties.

Wij bieden jou

 • Een zeer afwisselende functie in een prachtige omgeving
 • Ruimte om te ondernemen, verantwoordelijkheid en initiatief te nemen
 • Een gemotiveerd team in een gezellige werkomgeving
 • Een salaris afhankelijk van ervaring en opleiding, maar passend bij de breedte van de functie

Interesse?

Stuur dan je CV en korte motivatie naar info@wapenvanhaarzuylen.nl, t.a.v. Peter van Dommelen. Mocht je nog vragen hebben over de vacature, kun je ook bellen naar Peter op nummer: 030 – 677 1998

Let op: Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.