Restaurant

U vindt ’t Wapen van Haarzuylen aan de groene sfeervolle Brink in Haarzuilens, het dorp met de rood-witte luiken. Het restaurant is in oud-Hollandse stijl gebouwd en van alle gemakken voorzien. Aan de voorkant bevindt zich een ruim en gezellig terras, dat in de koudere maanden deels verwarmd wordt. Aan de achterzijde is een knus loungeterras ingericht, dat zeer geschikt is voor besloten gezelschappen.

Of u ons nu bezoekt voor een overheerlijk etentje à la carte, in het kader van een feestelijke gelegenheid, of op adem wilt komen op ons sfeervolle terras, bij ons draait alles om ontspannen genieten. Met persoonlijke aandacht, snelle service, oog voor detail en de lekkerste gerechten wordt ieder bezoek aan ’t Wapen van Haarzuylen onvergetelijk.

Het geheim van onze keuken

In onze keuken gaat het er puur, eerlijk en passievol aan toe: we koken met liefde en werken zoveel mogelijk met dagverse en verantwoorde ingrediënten en de mooiste producten van het seizoen. Dat ziet u, dat proeft u!

Alle ruimte voor uw feestelijkheden

Een bijzondere gelegenheid, een groter gezelschap? Voor private dining, feesten en partijen kunt u ook terecht in de Ridderzaal, Raadzaal of Kasteelzaal van ’t Wapen van Haarzuylen. Deze sfeervolle ruimten zijn de perfecte keuze voor brunch, high tea barbecue, koud-en warm buffet, en walking dinner. En goed om te weten: sinds enige jaren is ’t Wapen van Haarzuylen aangewezen als trouwlocatie: in onze authentieke Raadzaal kunt u elkaar dus officieel het ja-woord geven!

Leren en werken

’t Wapen van Haarzuylen is al vele jaren horecaleerbedrijf. Bij ons maken leerlingen actief kennis met de grondbeginselen van het vak, zowel in de bediening als in de keuken. Een betere carrièrestart bestaat niet! Meer weten over onze stagemogelijkheden? Neem gerust contact op, ook wanneer u als part-time medewerker bij ons aan de slag wilt. We hebben geregeld vacatures.

Openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur voor de koffie met gebak, lunch, borrel en diner. De keuken is geopend vanaf 12.00 uur. Voor groepsreserveringen zijn wij wel op maandag geopend. Tel. 030-6771998

Nieuws

Zeeuwse mosselen

Het mosselseizoen is weer begonnen, wij serveren de echte Zeeuwse mosselen met frites, 2 sauzen en rauwkost.

Zomer specials

Het is nu echt zomer en ons terras team staat klaar om u gastvrij te ontvangen, echte terras specials mogen natuurlijk niet ontbreken waaronder de Black Angus burger, spare ribs en verse aardbeien met boeren roomijs en slagroom. Van de tap serveren wij Wieckse Witte, Affligem, Texels Skuumkoppe en Amstel bier.Wij hopen u snel te mogen begroeten!

High Wine

Wilt u met uw familie en vrienden eens iets anders organiseren, wij serveren een high wine met als welkomstdrankje een glas prosecco en vervolgens 2 glazen wijn naar keuze, karaffen water en een etagère met luxe vleeswaren, brochettes met gerookte zalm, carpaccio, spies met tomaat mozzarella, 2 soorten kaas, tortilla chips, terriyaki spies, gamba spies, bitterballen en kaasfingers  voor € 24,75 p.p.  

Beer & Bites

In navolging van de high wine is er nu ook BEER & BITES te reserveren. Naast de keuze uit 3 bieren van de tap of fles, serveren wij bij aankomst een plankje met heerlijk brood en kruidenboter en tapenade. Vervolgens serveren wij luxe borrelnoten , kaas en worst, een bordje met carpaccio, stokje kipsaté met pindasaus ambachtelijke bitterballen en een minisaucijs,  kipkerriebroodje en kaasbroodje voor € 24,75


t Wapen van Haarzuylen
Brink 2
3455 SE Haarzuilens
Tel: 030-6771998
E-mail: info@wapenvanhaarzuylen.nlFietsers Welkom Happen en Trappen Bed And Breakfast