Restaurant

U vindt ’t Wapen van Haarzuylen aan de groene sfeervolle Brink in Haarzuilens, het dorp met de rood-witte luiken. Het restaurant is in oud-Hollandse stijl gebouwd en van alle gemakken voorzien. Aan de voorkant bevindt zich een ruim en gezellig terras, dat in de koudere maanden deels verwarmd wordt. Aan de achterzijde is een knus loungeterras ingericht, dat zeer geschikt is voor besloten gezelschappen.

Of u ons nu bezoekt voor een overheerlijk etentje à la carte, in het kader van een feestelijke gelegenheid, of op adem wilt komen op ons sfeervolle terras, bij ons draait alles om ontspannen genieten. Met persoonlijke aandacht, snelle service, oog voor detail en de lekkerste gerechten wordt ieder bezoek aan ’t Wapen van Haarzuylen onvergetelijk.

Het geheim van onze keuken

In onze keuken gaat het er puur, eerlijk en passievol aan toe: we koken met liefde en werken zoveel mogelijk met dagverse en verantwoorde ingrediënten en de mooiste producten van het seizoen. Dat ziet u, dat proeft u!

Alle ruimte voor uw feestelijkheden

Een bijzondere gelegenheid, een groter gezelschap? Voor private dining, feesten en partijen kunt u ook terecht in de Ridderzaal, Raadzaal of Kasteelzaal van ’t Wapen van Haarzuylen. Deze sfeervolle ruimten zijn de perfecte keuze voor brunch, high tea barbecue, koud-en warm buffet, en walking dinner. En goed om te weten: sinds enige jaren is ’t Wapen van Haarzuylen aangewezen als trouwlocatie: in onze authentieke Raadzaal kunt u elkaar dus officieel het ja-woord geven!

Leren en werken

’t Wapen van Haarzuylen is al vele jaren horecaleerbedrijf. Bij ons maken leerlingen actief kennis met de grondbeginselen van het vak, zowel in de bediening als in de keuken. Een betere carrièrestart bestaat niet! Meer weten over onze stagemogelijkheden? Neem gerust contact op, ook wanneer u als part-time medewerker bij ons aan de slag wilt. We hebben geregeld vacatures.

Openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 11.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur voor de koffie met gebak, lunch, borrel en diner. De keuken is geopend vanaf 12.00 uur. Voor groepsreserveringen zijn wij wel op maandag geopend. Tel. 030-6771998

Nieuws

Verse asperges

Ze zijn er weer: Verse asperges met boerenham of zalmfilet. Zoek een plekje op ons heerlijke terras en geniet ervan!

1e medewerker bediening

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een 1e  medewerker bediening. Tevens zoeken wij collega’s die in hun vrije tijd onze gasten willen bedienen. Kijk op de button “Vacatures” voor meer informatie.

High Wine

Wilt u met uw familie en vrienden eens iets anders organiseren, wij serveren een high wine met als welkomstdrankje een glas prosecco en vervolgens 2 glazen wijn naar keuze, karaffen water en een etagère met luxe vleeswaren, brochettes met gerookte zalm, carpaccio, spies met tomaat mozzarella, 2 soorten kaas, tortilla chips, terriyaki spies, gamba spies, bitterballen en kaasfingers  voor € 24,75 p.p.  

Beer & Bites

In navolging van de high wine is er nu ook BEER & BITES te reserveren. Naast de keuze uit 3 bieren van de tap of fles, serveren wij bij aankomst een plankje met heerlijk brood en kruidenboter en tapenade. Vervolgens serveren wij luxe borrelnoten , kaas en worst, een bordje met carpaccio, stokje kipsaté met pindasaus ambachtelijke bitterballen en een minisaucijs,  kipkerriebroodje en kaasbroodje voor € 24,75


t Wapen van Haarzuylen
Brink 2
3455 SE Haarzuilens
Tel: 030-6771998
E-mail: info@wapenvanhaarzuylen.nlFietsers Welkom Happen en Trappen Bed And Breakfast

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland