Buffetten

Vanaf 20 personen

Satébuffet                                                                                     €  19,95

Malse saté van kip met pindasaus, nasi Goreng en frites.
Gemengde salade, atjar, kroepoek, mayonaise, gebakken uitjes en stokbrood.

Koud- en warm buffet “De Brink”

€ 29,95
Tomatensoep
*****
Gemengde seizoenssalade met uitgebreid garnituur en dressings,  gerookte kipsalade, gerookte zalm en rauwe ham met meloen. Varkenshaasmedaillons met champignon roomsaus,  gemarineerde kipsaté met pindasaus, gebakken  tilapiafilet in dillesaus, aardappelschotel, groenten en stokbrood met kruidenboter.
*****
Dame blanche.

Koud-en warm buffet “De Haar”

€ 35,50
Runder bouillon met een fijn garnituur.
******
Griekse salade, gerookte kipsalade, carpaccio van ossenhaas, wraps met gerookte kip en rauwe ham en een vispalet. Varkenshaassaté met pindasaus, runderstoverij met bourguignonsaus, roergebakken kippendij met ketjapsaus, gebakken zalmfilet met bearnaisesaus, rijst, roseval aardappelen, groenten, diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade.
*****
Grand dessert.

Koud-en warm buffet “Het Wapen”

€ 39,50
Amuse
******
Carpaccio van ossenhaas, seizoenssalade met een keuze uit geitenkaas, fêta en dressings, vispalet, patéplank en rauwe ham met meloenparten. Ossenhaaspuntjes met pepersaus, roergebakken kipreepjes in ketjapsaus, warme beenham met honing – mosterdsaus, matelot van vis in romige tuinkruidensaus, gamba’s in knoflook, gegratineerde roomaardappelen, groenten, diverse broodsoorten en kruidenboter.
*****
Grand dessert buffet

Extra’s

Warme gamba’s in kreeftensaus
Warme beenham met mosterdsaus
€ 3,50
€ 3,50

Openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur voor de koffie met gebak, lunch, borrel en diner. De keuken is geopend vanaf 12.00 uur. Voor groepsreserveringen zijn wij wel op maandag geopend. Tel. 030-6771998

Nieuws

Kerstavond / Kerstbrunch

Op kerstavond zijn we geopend voor diner en kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide menukaart, reserveer snel voor de laatste tafels, op 1e  kerstdag serveren wij een uitgebreide kerstbrunch Vanaf 11.30 uur ontvangen wij u met een glas bubbels en om 12.00 uur begint de brunch. Klik op de button “menukaart” voor de samenstelling en prijs.

Wild specialiteiten – nieuwe menukaart

Er is weer een nieuwe menukaart met ook diverse wild specialiteiten. Reserveer een tafel en laat u verrassen door onze keuken brigade.

High Wine

Wilt u met uw familie en vrienden eens iets anders organiseren, wij serveren een high wine met als welkomstdrankje een glas prosecco en vervolgens 2 glazen wijn naar keuze, karaffen water en een etagère met luxe vleeswaren, brochettes met gerookte zalm, carpaccio, spies met tomaat mozzarella, 2 soorten kaas, tortilla chips, terriyaki spies, gamba spies, bitterballen en kaasfingers  voor € 24,75 p.p.  

Beer & Bites

In navolging van de high wine is er nu ook BEER & BITES te reserveren. Naast de keuze uit 3 bieren van de tap of fles, serveren wij bij aankomst een plankje met heerlijk brood en kruidenboter en tapenade. Vervolgens serveren wij luxe borrelnoten , kaas en worst, een bordje met carpaccio, stokje kipsaté met pindasaus ambachtelijke bitterballen en een minisaucijs,  kipkerriebroodje en kaasbroodje voor € 24,75


t Wapen van Haarzuylen
Brink 2
3455 SE Haarzuilens
Tel: 030-6771998
E-mail: info@wapenvanhaarzuylen.nlFietsers Welkom Happen en Trappen Bed And Breakfast

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland