Buffetten

Vanaf 20 personen

Satébuffet                                                                                     €  19,95

Malse saté van kip met pindasaus, nasi Goreng en frites.
Gemengde salade, atjar, kroepoek, mayonaise, gebakken uitjes en stokbrood.

Koud- en warm buffet “De Brink”

€ 29,95
Tomatensoep
*****
Gemengde seizoenssalade met uitgebreid garnituur en dressings,  gerookte kipsalade, gerookte zalm en rauwe ham met meloen. Varkenshaasmedaillons met champignon roomsaus,  gemarineerde kipsaté met pindasaus, gebakken  tilapiafilet in dillesaus, aardappelschotel, groenten en stokbrood met kruidenboter.
*****
Dame blanche.

Koud-en warm buffet “De Haar”

€ 35,50
Runder bouillon met een fijn garnituur.
******
Griekse salade, gerookte kipsalade, carpaccio van ossenhaas, wraps met gerookte kip en rauwe ham en een vispalet. Varkenshaassaté met pindasaus, runderstoverij met bourguignonsaus, roergebakken kippendij met ketjapsaus, gebakken zalmfilet met bearnaisesaus, rijst, roseval aardappelen, groenten, diverse broodsoorten met kruidenboter en tapenade.
*****
Grand dessert.

Koud-en warm buffet “Het Wapen”

€ 39,50
Amuse
******
Carpaccio van ossenhaas, seizoenssalade met een keuze uit geitenkaas, fêta en dressings, vispalet, patéplank en rauwe ham met meloenparten. Ossenhaaspuntjes met pepersaus, roergebakken kipreepjes in ketjapsaus, warme beenham met honing – mosterdsaus, matelot van vis in romige tuinkruidensaus, gamba’s in knoflook, gegratineerde roomaardappelen, groenten, diverse broodsoorten en kruidenboter.
*****
Grand dessert buffet

Extra’s

Warme gamba’s in kreeftensaus
Warme beenham met mosterdsaus
€ 3,50
€ 3,50

Openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur voor de koffie met gebak, lunch, borrel en diner. De keuken is geopend vanaf 12.00 uur. Voor groepsreserveringen zijn wij wel op maandag geopend. Tel. 030-6771998

Nieuws

Zeeuwse mosselen

Het mosselseizoen is weer begonnen, wij serveren de echte Zeeuwse mosselen met frites, 2 sauzen en rauwkost.

Zomer specials

Het is nu echt zomer en ons terras team staat klaar om u gastvrij te ontvangen, echte terras specials mogen natuurlijk niet ontbreken waaronder de Black Angus burger, spare ribs en verse aardbeien met boeren roomijs en slagroom. Van de tap serveren wij Wieckse Witte, Affligem, Texels Skuumkoppe en Amstel bier.Wij hopen u snel te mogen begroeten!

High Wine

Wilt u met uw familie en vrienden eens iets anders organiseren, wij serveren een high wine met als welkomstdrankje een glas prosecco en vervolgens 2 glazen wijn naar keuze, karaffen water en een etagère met luxe vleeswaren, brochettes met gerookte zalm, carpaccio, spies met tomaat mozzarella, 2 soorten kaas, tortilla chips, terriyaki spies, gamba spies, bitterballen en kaasfingers  voor € 24,75 p.p.  

Beer & Bites

In navolging van de high wine is er nu ook BEER & BITES te reserveren. Naast de keuze uit 3 bieren van de tap of fles, serveren wij bij aankomst een plankje met heerlijk brood en kruidenboter en tapenade. Vervolgens serveren wij luxe borrelnoten , kaas en worst, een bordje met carpaccio, stokje kipsaté met pindasaus ambachtelijke bitterballen en een minisaucijs,  kipkerriebroodje en kaasbroodje voor € 24,75


t Wapen van Haarzuylen
Brink 2
3455 SE Haarzuilens
Tel: 030-6771998
E-mail: info@wapenvanhaarzuylen.nlFietsers Welkom Happen en Trappen Bed And Breakfast