Brunch, high tea, barbeque

Brunch (vanaf 20 personen)

Tomatenensoep

******

Rundvleessalade, gerookte kipsalade, Griekse salade, vispalet, carpaccio van ossenhaas, diverse soorten vleeswaren,  kaas, jam, croissants, diverse broodsoorten, krentenbrood, minibroodjes, roereieren,  gehaktballetjes in pindasaus, gebakken kippendij in ketjapsaus, pasteitje met kalfsragout, pasta met pesto roomsaus en kroketjes.

******

Dessert buffet.

******

Koffie, thee, melk en jus d ‘orange

€ 26,95

Brunch als bovenstaande met als extra.

Gerookte makreel – € 1,50 p.p.

Haring met uitjes – € 1,75 p.p.

High-Tea

Glaasje soep, sandwiches, met gerookte kip, gezond en zalm, scones met  jam en slagroom en een assortiment zoetigheden. Een variatie van warme hartige bladerdeeghapjes en diverse soorten thee.
€ 18,95

Extra feestelijk: een glas prosecco bij aankomst € 3,95 per glas

 

Lunch ’t Wapen

Soep van de dag

******

Een trio van  luxe belegde broodjes met carpaccio van ossenhaas, gerookte zalm, en eiersalade.

€ 12,95

Haarse Koffietafel

Soep van de dag

******

Witbrood, volkorenbrood, rozijnenbrood, gesorteerde  minibroodjes, 3 soorten vleeswaren, kaas, zoetwaren, een kroket en onbeperkt koffie, thee of melk.

€ 17,50

Extra

Kir Royal (welkomst Cocktail) – € 3,75 per glas.

Barbecue

(vanaf 20 personen)

Aardappelsalade, rundvleessalade, Griekse salade, waldorfsalade, kipsatè, runder hamburger, varkenshaasspies, biefstuk, barbecueworst, koude sauzen, pindasaus, stokbrood, kruidenboter en minibroodjes.

€ 26,- p.p.

Barbecue tropical

(vanaf 20 personen)

Huzarensalade, aardappelsalade, caesarsalade, Griekse salade, kipsatè, varkenshaasspies, runder hamburger, biefstuk, barbecueworst, zalmfilet en garnalenspies.  Koude sauzen, pindasaus, stokbrood, minibroodjes en kruidenboter.

€ 30,- p.p.

Wilt u 7 dagen van te voren het juiste aantal personen aan ons doorgeven, dit aantal gasten wordt aan U doorberekend.
Alle prijzen zijn inclusief B.T.W.
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn van toepassing de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH).
De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.
Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden.

Openingstijden

Wij zijn van dinsdag t/m zondag geopend vanaf 11.00 uur voor de koffie met gebak, lunch, borrel en diner. De keuken is geopend vanaf 12.00 uur. Voor groepsreserveringen zijn wij wel op maandag geopend. Tel. 030-6771998

Nieuws

Kerstavond / Kerstbrunch

Op kerstavond zijn we geopend voor diner en kunt u een keuze maken uit onze uitgebreide menukaart, reserveer snel voor de laatste tafels, op 1e  kerstdag serveren wij een uitgebreide kerstbrunch Vanaf 11.30 uur ontvangen wij u met een glas bubbels en om 12.00 uur begint de brunch. Klik op de button “menukaart” voor de samenstelling en prijs.

Wild specialiteiten – nieuwe menukaart

Er is weer een nieuwe menukaart met ook diverse wild specialiteiten. Reserveer een tafel en laat u verrassen door onze keuken brigade.

High Wine

Wilt u met uw familie en vrienden eens iets anders organiseren, wij serveren een high wine met als welkomstdrankje een glas prosecco en vervolgens 2 glazen wijn naar keuze, karaffen water en een etagère met luxe vleeswaren, brochettes met gerookte zalm, carpaccio, spies met tomaat mozzarella, 2 soorten kaas, tortilla chips, terriyaki spies, gamba spies, bitterballen en kaasfingers  voor € 24,75 p.p.  

Beer & Bites

In navolging van de high wine is er nu ook BEER & BITES te reserveren. Naast de keuze uit 3 bieren van de tap of fles, serveren wij bij aankomst een plankje met heerlijk brood en kruidenboter en tapenade. Vervolgens serveren wij luxe borrelnoten , kaas en worst, een bordje met carpaccio, stokje kipsaté met pindasaus ambachtelijke bitterballen en een minisaucijs,  kipkerriebroodje en kaasbroodje voor € 24,75


t Wapen van Haarzuylen
Brink 2
3455 SE Haarzuilens
Tel: 030-6771998
E-mail: info@wapenvanhaarzuylen.nlFietsers Welkom Happen en Trappen Bed And Breakfast

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland

Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland